Grand Jury Day 1 (English) Start of the Grand Jury Proceeding by Reiner Fuellmich. DEN VIKTIGSTE RETTSSAKEN I MENNESKEHETENS HISTORIE.


Grand Jury Day 2 (English) The general historical and geopolitical backdrop to all of this.


Grand Jury Day 3 (English) PCR-test


Grand Jury Day 4 (English) Injeksjoner og psykologisk krigføring


GRAND JURY - The Court of Public Opinion


The lies about vaccine efficacy are exposed, so Scotland stops publishing data. If the truth hurts your narrative, you must censor it. But what if your own information harms your own narrative? Well, then you stop publishing it.


Dr. med. Torkel Snellingen: – Når jeg ser på effektanalyser av disse produktene, så kan jeg ikke kalle dem vaksiner. At unge får så alvorlige bivirkninger er totalt uakseptabelt, stopp dette nå!


Over tusen vitenskapelige studier beviser at covid-19-vaksinene er farlige, og alle som driver denne agendaen begår straffbare forbrytelser med grov uredelighet i offentlige embeter.05.01.2022


Dr. Charles Hoffe, Family Physician in British Columbia. Har praktisert i 28 år med en liten landsens praksis med 2000 mennesker og er skrekkslagen over hva "vaksinene" har gjort med hans pasienter. Han er blitt truet, straffet og forfulgt av vaksineinteressenter og myndigheter for sin forbrytelse som kun er å være vaksinerealist. Og han ble sparket fra stillingen for å opplyse om naturlig immunitet. VIDEOEN gir et sterkt vitnesbyrd om hva som nå skjer. Akkurat nå. Over hele den vestlige verden.


Kan hende den aller sterkeste talen av Christian Terhes EUROPAPARLEMENTET. Her spares ikke på kruttet. VIDEO MÅ SEES.


Dr Sjur Even Aunmoe forteller om sin oppsigelse pga at han gir informert samtykke. World-Wide Rally for Freedom Oslo 22. januar 2022.VIDEO sensuret på Facebooksider.


Canadian cops arrest SECOND Freedom Convoy leader as Ottawa police create fenced-in no-go zone in the center of the capital: Trudeau fights to keep his emergency powers alive. Geir Ugland Jacobsen Den globalistiske amatørskuespilleren Justin Trudeau bruker en sovende "krigslov", i egenskap av sin rolle som statsminister, og arresterer fredelige kanadiere som benytter sin demokratiske rett til å protestere. Trolig representerer demonstrantene en meget stor del av landets befolkning. Disse definerer han som "terr-orister" - sånne som IRA, Al Qaida og Boko Haram, vet du. Så enormt viktig er det altså for Trudeau å tvinge vak-sinesertifikat og eksperimentelle "vak-siner" på alle kanadiere, selv om disse medikamentene er uten immuniserende effekt, og med klar risiko for både dokumenterte og udokumenterte alvorlige bivirkninger. Det er noe skremmende totalitært og lite troverdig over dette, som gir meg gåsehud. Hvorfor blir flere før så siviliserte land plutselig unisont som hentet ut av en dårlig dystopisk science fiction-film?


Freedom Convoy Truth by Dr. Daniel Nagase "Taxation Slavery". Et skremmende Scenario som skjer akkurat nå. DETTE ER DEN FORFERDELIGE SANNHETEN.


ID2020 og partnere lanserer program for å gi digital ID med vaksiner


Inside Australia's Covid internment camp. Hayley Hodgson, 26, moved to Darwin from Melbourne to escape the never-ending lockdowns — only to find herself locked up in a Covid Internment Camp without even having the virus. She’s just returned from a 14-day detention at Howard Springs, the 2000-capacity Covid camp outside Darwin to which regional Covid cases are transported by the authorities. In an exclusive interview with Freddie Sayers, she recounted her experiences.


WHO vill ta makten genom nytt fördrag! WHO vill att medlemsländerna ska underteckna ett nytt fördrag om Covid-19, som utökar 2005 års fördrag. När väl undertecknad av hälsoministern kommer WHO:s konstitution (enligt artikel 9 i densamma) att ha företräde framför ett lands konstitution (189 länder har undertecknat 2005 års fördrag) under naturkatastrofer eller pandemier. Eftersom definitionen av pandemi ändrades för några år sedan kommer de att kunna ålägga alla länders lydnad och ålägga allmänheten WHO:s riktlinjer, som kommer att vara obligatoriska, inte bara rekommenderade. Och det låter som makt över landet och världen.


The Conspiracy of the Elite against the rest of us. Yes, there is a conspiracy. It is a conspiracy of the elite against the rest of us. It has been in operation for years.


I 2014 startet WHO sin plan om helsepass, den skulle gjennomføres uansett kostnad. Ingen tvil om at WHO, allerede i 2014, hadde store planer om tvunget helsepass for alle innbyggerne i Europa. Dette helse-passet til WHO skulle gjøre det mulig å åvervåke og kontrollere alle de uvaksinerte til en hver tid. I dette helsepasset var det ingen tanker om ulovlig overvåkning eller at det skulle være rom for et fritt helsevalg. Andre demokratiske rettigheter ble heller ikke tatt hensyn til. I deres egen video fremføres et budskap om vaksiner med deres fantastiske resultater, og at den virkningen tydeligvis er den eneste veien til helbredelse.


Det jukses og svindles over en lav sko etter ordre fra WHO. Etterfulgt av Helsemyndigheter. Spredt av VG, Dagbladet og NRK. Og faktasjekket av Faktisk.no. Og så går det rett i resonnanskassa til de troende . De som forveksler sannhet med konspirasjon.Government admit they put covid-19 on every death certificate. 23.01.2022


Marius Reikerås: Jeg vet at du er en svært travel mann, ikke minst i disse tider med Taliban på besøk i Norge og du selv i New York i forbindelse med at Norge, pt, har formannskapet i Sikkerhetsrådet. Må jo si at det er storsinnet av deg å invitere Talibans Anas Haqqani, broren til Sirajuddin Haqqani, han som du vet drepte Dagbladets journalist i 2008 i Kabul, Karsten Thomassen


Kopiert fra Alex Tovsen: Deep State – Dypstaten – verdens største kriminelle syndikat. Man vil aldri forstå hvorfor bestemte beslutninger tas, hvorfor visse hendelser inntreffer, hvorfor det mest fornuftige og logiske ikke skjer i vår verden, før du forstår hva Deep State handler om. Det er mange som stiller gode spørsmål til den sinnsyke utviklingen vi ser rundt oss, men som ville hatt svaret på egne spørsmål om de hadde kjent til den usynlige makten.


Hvordan har det seg at mer enn 190 regjeringer fra hele verden endte opp med å håndtere Covid-pandemien på nesten nøyaktig samme måte, med lockdowns, maskemandater og vaksinasjonskort som nå er vanlig overalt?  Svaret kan ligge i Yoyng Global Leaders-skolen, som ble etablert og administrert av Klaus Schwab fra World Economic Forum (WEF), og mange av dagens fremtredende politiske ledere og næringslivsledere gikk gjennom denne skolen på vei til toppen.


Opptil 29 prosent av Koronadødsfallene skyldes ikke korona. Regjeringen ønsker imidlertid ikke å opplyse om tall. 18.01.2022


Den lovløse smittevernstaten


FOLKEMORD - HVOR ER DEN FJERDE STATSMAKT? «Når loven ikke lenger beskytter folket, men blir et instrument i hendene på staten, dør frihet uansett styreform»


Doc-TV LIVE 03.02.2022 Makten tviholder på løgner som rakner. Studien fra Johns Hopkins-universitetet som viser at menneskelig kostbare korona­nedstengninger ikke reddet mange liv, burde ha vært førsteside­stoff verden rundt. Men sannheten er farlig for makten som lever på løgner. Det gjelder skikkelser som Anthony Fauci, som påberoper seg vitenskapelig ufeilbarlighet, men også medier som har løpt hans ærend.


Når god vitenskap undertrykkes av det medisinsk politiske komplekset dør folk. Politikere og regjeringer undertrykker vitenskapen. De gjør det i allmennhetens interesse sier de, for å akselerere tilgjengeligheten av diagnostikk og behandlinger. De gjør det for å støtte innovasjon, for å bringe produkter ut på markedet med enestående hastighet. Begge disse årsakene er delvis plausible; de største bedragene er grunnlagt i et korn av sannhet. Men den underliggende oppførselen er urovekkende.


Svenska myndigheter stoppar jättestudie av covidvaccin, riskerar minska vaccinationsviljan.


Ingen planer om å skrinlegge Covid-vaksinemandatet for medisiner i frontlinjen i England, sier Downing Street mens det dobler ned på planen til tross for advarsler NHS kan miste 80 000 arbeidere over natten. 24.01.2022


EU-politikere og visepresident i EPP truer åpenlyst: "Vil hjelpe det polske samfunnet med «regimeskifte». 24.01.2022


EU ønsker at WHO skal få vide fullmakter til å styre global helse.27.11.2021


Myndighetene må stilles kritiske spørsmål og mediene må slutte å gå etter uvaksinerte. Vi må respektere at noen ikke tar vaksinen, og heller rette blikket mot myndighetenes vurderinger.


STORMING AV BASTILLEN - "DEN STORE OPPVÅKNINGEN". Historien gjentar seg og ender aldri godt for makteliten.


Ville du ha stemt Arbeiderpartiet hvis du visste at de minst siden 1962 har hatt som FORMELT, dog SKJULT HOVEDFORMÅL, (og HOVEDFORPLIKTELSE overfor moderorganisasjonen Socialist International) å arbeide for etablering av en GLOBAL ALTOMFATTENDE FASCIST-KOMMUNISTISK ALLMEKTIG DIKTATORISK VERDENSREGJERING ?


Har FOLKET rett til å gjøre opprør mot myndighetene? En artikkel om Folkesuverenitet og folkets egen suverenitet.


Link fra Thomas Hegge "Aksjonsgruppa for Frihet 2030". Her dokumenteres Myndighetenes ULOVLIGE sensur.


I tilfelle sletting på Facebook ligger VIDEOEN her.


Og her er ytterligere dokument som viser at FHI VISSTE OM OG PLANLA FOR PANDEMIEN ALLEREDE 16.august 2018. På et tidspunkt hvor SARS-CoV-2 ENNÅ IKKE FANTES. Dette har selvfølgelig FHI slettet.


Norges institusjon for menneskerettigheter krever offentliggjøring av regjeringens begrunnelser for koronatiltak– Konkrete begrunnelser som gjør det mulig å kontrollere forholdsmessigheten må på plass, sier NIM-direktør Adele Matheson Mestad.


Spinnvilt at vi ikke får innsyn i myndighetenes forholdsmessighetsvurderinger av koronatiltakene. De to jussprofessorene Hans Fredrik Marthinussen og Hans Petter Graver mener offentligheten rundt regjeringens forholdsmessighetsvurderinger er så svak at det i praksis ikke er mulig å kontrollere om smitteverntiltakene faktisk er lovlige.


CORONA SMITTEN MÅ FÅ GÅ SIN GANG


Tilbake til sunn fornuft og personlig ansvar. Akkurat som tenåringsforeldre alltid har gjort, må myndighetene snart våge å gi slipp på kontrollen og la folket forstå at de selv har, og må ta, et personlig ansvar. 09.01.2022


Noen spørsmål om koronahysteriet. Nyhetsspeilet. 07.03.2021


MORE HARM THAN GOOD Independent, science-based evidence.


When Humans Become Cyborgs WHO DAVOS 2020. Recent advances in brain-computer interfaces are blurring the lines between mind and machine. What steps do leaders need to take now to ensure the ethical and responsible application of human enhancement?


FORBRYTELSE MOT MENNESKEHETEN

Free Website Hit Counter
Free website hit counter