Klimakrisen: Rige lande sviner, Afrika betaler, og grøn omstilling kan forøge ulighed. Klimaforandringer er ikke skabt af ”menneskeheden”. Udledning af drivhusgasser fra langt de fleste afrikanske lande har hverken nu eller i fortiden bidraget væsentligt til klimakrisen. Den er nemlig ikke skabt af ”menneskeheden,” som det så floromvundet hedder, men helt overvejende af den del af klodens befolkning, der bor i OECD-landene plus – i stigende grad – i Kina og Indien. 


Skal en politistat tvinge fram ny kraftutbygging? Nå må opposisjonen samle seg mot EU-fanatikernes grep om norsk natur. Norge fremstår som et slakt på vei til partering.


Moderne vitenskap har lenge visst om klimaendringer og global oppvarming, men årsakene til disse endringene er tradisjonelt knyttet til den menneskeskapte faktoren og CO2-utslipp. Selskaper og industrier som slipper ut CO2 i visse mengder er underlagt tilleggsskatter, noe som gir enorme fortjenester til verdens fond. Hvorvidt klimaendringer, global oppvarming og økende klimakatastrofer virkelig avhenger av disse faktorene. Eller er det andre grunner? Hvilke fakta tyder på at oppvarming ikke skyldes CO2-utslipp fra mennesker. 30.03.22

KONSEKVENSER AV DET GRØNNE SKIFTET

Strømprisen rammer bedriften til Hege (51) knallhardt: – Vi må bare drive med underskudd. 24.01.2022


Strømprisene – Et vanstyre av Norge som vi knapt har sett maken til i moderne historie! Utviklingen innenfor det norske energimarkedet er for tiden ganske skremmende, og underbygges i denne artikkelen med illustrerende nøkkeltall. Galskapen er drevet av premissene for FN´s klimapolitikk og Parisavtalen.


Fikk firedoblet strømregning: – Frykter konkurser


Hvem kverker bonden? Hver eneste dag slutter to norske bønder å produsere mat til deg og meg på grunn av grådige dagligvarekjeder, stilltiende bondeorganisasjoner og et storting som har glemt at de har ansvar for matsikkerhet.


Fremtidens vekstnæring blir til et offentlig pengesluk og vil koste skattebetalerne milliardbeløp.


Nå øker kapasiteten på strømkabelen til England: – Nå er dette en ren eksportkabel


Grillet Støre om strømprisene: - Du hører vel selv at du snakker deg vekk!


Ut mot politikerne etter sjokkregninger: – Leker med arbeidsplasser. 25.01.2022


Elektrosjokket kan ta livet av aluminiumsverk.KRONIKK 24.01.2022: Smelteverk tjener mer på strømsalg enn metallproduksjon. - Hvis det ikke raskt tas politisk kontroll over krafta, vil deler av norsk aluminiumsindustri ligge med brukket rygg, advarer konserntillitsvalgt Terje André Hanssen i Elkem.


Regjeringen har glemt at privat næringsliv består av mer enn bønder. Vi har ikke råd til å vente lengre. 26.01.2022


Nav-tall viser 50.200 nye sykmeldte på én uke, mye av det konarelaterte. Viken fylke er på topp. 26.01.2022


Norsk Industri med strømkrav til regjeringen. Høye strømpriser truer norske arbeidsplasser i industrien. Norsk Industri krever tiltak for å sikre bedrifter som sliter med strømregningen. 26.01.2022


Forening fortviler: Måtte ta opp lån for å betale strømregningene. 26.01.2022


Skal en politistat tvinge fram ny kraftutbygging?


Free Website Hit Counter
Free website hit counter